fredag 21 maj 2010

Äntligen var det dags för bröllopstårta igen, jag önskar tiden räckte till för med bröllopsbak! Den här tårtan gillar jag verkligen! Ivory, guld och mörkröda rosor var brudparets tema. Så snyggt och klassiskt! Brudparet valde att ställa tårtan på vitt fat men till fotograferingen valde jag svart. Gillar dramatiken i kontrasterna! Vaniljtårta med vit chokladcreme och hallon
Laktosfria vaniljcupcakes med hallonfyllning och fluffy vanilla frosting

5 kommentarer:

Daniella - BakeCake sa...

Oj så fin! Jätte fina bilder! Ha en fortsatt jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake

Anonym sa...

Jag var en av gästerna som fick den stora glädjen att smaka tårtan igårkväll och den var riktigt god! Inte för söt och lagom saftig. Helläcker!
/Fru H

Sofie sa...

Läckra tårtor. Hur gör du Fluffy vanilla frosting? Ser oerhört god ut och skulle gärna testa den.
/Sofie

Rebecka Eriksson sa...

hej!
Hittade in på din sida och blev väldigt imponerad! Gud vilka tårtor du gör! fantastiskt. Mitt intresse om bak är ganska nytt. tänkte höra, jag ser att du använder mycket riktiga blommor, är det nått speciellt man ska tänka på då? dom sätter inte nån smak på frostingen osv. tacksam för svar!
R Eriksson

Hanna - a piece of cake sa...

Du är helt otroligt duktig på att baka och dekorera! Jättefin blogg =)Lycka till i fortsättningen!