lördag 25 juni 2011

Bröllop

Det är något extra romantiskt med midsommar! Än mer romantiskt känns det när brudparet firar sin bröllopsdag i hemlighet tillsammans med sina närmaste. Oj vilken överraskning! Tänk den som fick vara på plats för att se sällskapets miner! Idag gifter sig en sjuksköterskekollega till mig och jag hoppas (och vet) att hennes dag kommer att bli alldeles, alldeles underbar!


Moist vanillacake


Vit chokladcreme


Färska jordgubbar

6 kommentarer:

Marias Söta Saker sa...

Oj vad fin! Och jag älskar ditt dessertbord i förra inlägget!! Får jag fråga HUR du fäster de stora blommorna på sidorna på tårtan utan att de kasar ner?

Sofie sa...

Underbar tårta. Vart har du beställt fjärilarna ifrån? Har letat överallt efter fjärilar med "vener". Kram på dig.

/Sofie

Unknown sa...

Blommorna fäster jag med kristyr och stöttar upp de med t ex tandpetare under torkningen. Man får hitta en dold plats där hålet inte syns. Fjärilarna kommer jag faktiskt inte ihåg vart jag kommit över de... har en utstickare som jag använder och en veiner som jag pressar med efteråt. Kanske kakburken? Eller ebay? Tack för era fina kommentarer! Jag blir så otroligt glad!

Tina sa...

Vilken supersöt sommartårta!! :)

Lovisa sa...

Superfin! Jag undrar vilket recept du använder till moist vanillacake? Sen undrar jag också vilken sorts färg du använder för att färga "mitten" på blommorna?

sabina sa...

vilka tårtor!!!!