tisdag 30 juni 2009

SOMMAR

Äntligen är sommaren här på riktigt! Idag var familjen Löfgren på Hägnan, en superhärlig oas, som tar en tillbaka till 1800-talet på 10 minuter från stan! Lovisa roade sig mest tillsammans med favoritdjuret hönorna samt med att äta upp pappas glass. För ovanlighetens skull passar jag på att visa lite bilder på det finaste jag har! Sommartjejen! Hon är bara för underbar, mammas egna "prinsessa på ärten"!

(Och stolen hon sitter i är btw nytt inköp och står aom extrastol i vardagsrummet)

söndag 28 juni 2009

Qasper

Äntligen har underbara ulltussen Qasper flyttat hem till oss. Alla är överlyckliga, i synnerhet Lovisa. Det är en busig och framåt kille som installerade sig på en timme!








lördag 27 juni 2009

Bröllopstårta

Till en fantastiskt vacker festlokal levererade jag idag en bröllopstårta. Det var en chokladtårta med hallonmousse och vaniljmousse, dekorerad med likadana rosor som i brudens bukett. De mindre blommorna återfanns i bordsdekorationerna
.

tisdag 23 juni 2009

Sommar

Just nu njuter jag för fullt av att våra härliga syréner står i full blom. Både inne och ute.
Jag är överlycklig över att äntligen ha hittat ett tårtfat stort nog att rymma tårta från min största form. Dessutom är det i vitt porslin och var på rea. Vad ska man säga? Ibland leker livet!

Mindre lekfullt är det att ha kommit igång med sommarens nattarbete. Jag är i vanliga fall väldigt kvällstrött ska jag tillägga... Men eftersom det ger mig fler lediga dagar med familjen så är det värt besväret. Och faktiskt är det ju ljust hela nätterna. För att förgylla arbetsnätterna inhandlade jag söta arbetsskor!







lördag 20 juni 2009

Carl & Lillemor

Midsommarafton hade vi den stora äran att få vara med när våra kära vänner Carl och Lillemor gifte sig i Råneå kyrka. Efterföljande fest hölls, som vår egen, i Rutviks byagård. Det var en helt fantastisk dag och kväll! Dessutom hade jag även hedersuppdraget att få baka brudparets bröllopstårta. Det var en chokladtårta innehållande hallonmousse och vit chokladmousse.