lördag 27 juni 2009

Bröllopstårta

Till en fantastiskt vacker festlokal levererade jag idag en bröllopstårta. Det var en chokladtårta med hallonmousse och vaniljmousse, dekorerad med likadana rosor som i brudens bukett. De mindre blommorna återfanns i bordsdekorationerna
.

9 kommentarer:

MrsTroll sa...

Gillar verkligen din fantasi när de gäller att dekorera tårtor.. Lust att dela med lite sådan kreativitet??? Garnering och sådant är nog inte min starka sida..

Hur har ni de annars där ute i byn?? Smsade för någon vecka sedan men fick inget svar :-(..

Kram

Mjuka sa...

Härlig tårta!! Så vacker!
Ha en fin söndag
kram Malin

MrsTroll sa...

Japp verkar som att K blir storebror. De blir hans julklapp i år.. Haha..
Naw vad snäll du är.. Klart de blir fler kort, jag ser de som en utmaning att lyckas göra ett riktigt bra kort, fast jag blir sällan helt nöjd.

Haha, men men.. Klart du ska försöka införskaffa dig en fungerande mobil.. Näe inte den roligaste utgiften men kan vara bra och ha ;-)..

Nej inget särskilt var de egentligen.. Minns inte. *s*

Linda & Christina sa...

ååh, fantastiskt vacker! Verkligen! Och stor... Den måste varit supertung! Hur många var den till?

Unknown sa...

Hihi. Jo, tung var den! Jag tar alltid med mig min käre make som får lyfta de större tårtorna för jag orkar inte själv :-D. Den här tårtan var ca 85 bitar men beställlningen var på 70 bitar. Jag är alltid så orolig att det ska ta slut! Den med kallorna några inlägg ner var på 100 bitar. DEN var tung :-D

Anonym sa...

Vilka fantastiska tårtor du bakar!Fann din sida då jag var inne på BT. Gifter mig nästa sommar i Luleå Domkyrka, det vore en ära att få servera din tårta på bröllopet... Tar du emot beställningar?

Marielle

Sandra drömkaka sa...

Är första gången jag hittar till din blogg och jag måste ju få säga wow vilka fina tårtor du gör!
Jag älskar också att baka & har en bakarblogg, du är varmt välkommen att kika in!

Hoppas du har en skön helg :)

Unknown sa...

Hejsan!

Skulle jättegärna vilja beställa en bröllopstårta av dig? Tar du emot beställningar? du kan maila mig på jenny_salomonsson@hotmail.com


mvh Jenny

Anonym sa...

Hej!

Du gör verkligen fantastiskt fina tårtor! Tar du emot beställningar? Planerar bröllop i slutet av juli i år (Luleå). Tårtan är kanske inte det första man ska boka in, men de var så otroligt vackra ;) ..och man måste ju börja i nån ände!
Du kan du nå mig på: victoria.stenberg@home.se