tisdag 6 maj 2008

Helheten


Jag önskar att jag vore en bra fotograf, men tyvärr är jag faktiskt skitdålig. Nästan. Iallafall så har en del läsare önskat att få se mer av vårt hem så jag får försöka ge er en husesyn. Håll till godo med vad jag lyckats åstadkomma... vardagsrummet finns några inlägg bak i tiden!

För övrigt är jag för tillfället en väldigt frustrerad mamma. Öroninflammationer, förstoppningar, snor och hosta avlöser varandra som ett brev på posten. En välmående dotter står högst upp på önskelistan. Och gärna en hel vecka i sträck!

lördag 3 maj 2008

Konstans

inredningsfronten står det väldigt still för tillfället. Jag önskar jag hade något fint att visa upp men för tillfället införskaffas ingenting till hemmet. Just nu längtar jag mest efter att få se trädgården vakna till liv! Om detta otroligt härliga sommarväder skulle hålla i några dagar (ska upplysa alla utanför norrbotten att vi idag har uppmätt 21.5 grader celsius samt en strålande sol) dröjer det nog inte alltför länge innan de små knopparna, man faktiskt kan skymta nu, brister!



Idag får ni istället kika på mina senaste tårtalster.
Lovisas 1-års tårta

Födelsedagstårta till min kusin Sabina.