söndag 13 februari 2011

Alla hjärtans dag

I vår familj brukar vi inte fira alla hjärtans dag något nämnvärt. Dock är det ett bra tillfälle att baka något sött! Denna gång kalasade familjen loss på en Devils chocolote cake med White chocolate creamcheese frosting.

Det var länge sedan senaste inlägget. Anledningen är en liten skatt som växer i magen... dessvärre har tiden fram till nu varit som en 4 månader lång magsjuka. Äntligen är "magsjukan" över och jag kan inta köket igen. I juli beräknas skatten vara färdiggräddad och så även en hel del tårtor!
Stolt och glad är jag över att Sötsaker har med en tårta i ett reportage i "Amelia Brud & Bröllop" som finns i butik nu!

10 kommentarer:

elin E17 sa...

Grattis! både till skatten och till tidningen :D vad roligt!!! hoppas att du får må bra resten av resan nu. kram från oss!

Viktoria-Pinkpastry sa...

Kul att du är tillbaka, och grattis
Underbart fin tårta, fint med bakgrunden!

Li sa...

Men himmel vad vacker!!

Erika sa...

Grattis! :D

Anna-Paulina sa...

Vilken härlig tårta, och vilken härlig nyhet om lilla skatten. Hoppas du får en mysig och problemfri graviditet. Jag tänkte fråga dig om lite tips angående tårtbak. Hur bygger du tårtor på höjden? Har du en ställning inuti som inte syns? Finns det risk att tårtan sackar ihop. Tänkte göra en 3 lagers tårta på höjden, men är rädd att den ska sjunka. Ha det bra. Kram/ A-P

Alexandra sa...

Hejsan! Kom av en slump in här på din blogg. Väldigt intrresant att kolla på vad du gjort. Det börjar klia i mina fingrar att testa på flera cupcakes!:) Tack för titten!

Ewa Ershag sa...

Grattis, vad roligt! Och kul att du mår bättre nu så att det kanske kommer lite fler inlägg ;)

Sandra drömkaka sa...

Grattis grattis så roligt :) !!
Och vilken fin tårta, blev baksugen igen direkt jag såg den!

Erika - Bakglädje sa...

Grattis till knodden imagen! Och vad kul att ha en tårta med i tidningen.
Tårtan i det här inlägget ser jättefin ut.

Ann-Sofi sa...

Grattis:)