Det ska det bli ändring på!
CLASSIC CUPCAKES
3 ekoogiska ägg
2½ dl strösocker
3½ dl vetemjöl special
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
100 g smör
1 dl mjölk
1 nypa salt
Smält smöret och blanda i mjölken. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker riktigt fluffigt. Rör ner smörblandningen i äggblandningen. Blanda de resterande torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten. Sätt muffinsformar i muffinsplåt och fyll till hälften. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter (i min varmluftsugn, din kan vara annorlunda)
Fyll cupcakesen med hackade färska jordgubbar
MASCARPONE FROSTING
250 g mascarponeost
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1,25 dl vispgrädde
Vispa mascarpone, vanilj- och florsocker krämigt. Tillsätt vispgrädden och vispa på hög hastighet i någon minut till frostingen blir fast och fluffig. Spritsa eller bred ut över cupcakesen.
NJUT!
1 kommentar:
Guud så gott det låter! din blogg är oerhört skön att vila ögonen på! hoppas allt är bra med dig! kram
Skicka en kommentar