söndag 22 april 2012

Lovisa 5 år

För 5 år sedan förändrades mitt liv för alltid! Då föddes min vackra, söta, omtänksamma, roliga, duktiga och alldeles, alldeles underbara dotter Lovisa! Idag, dagen innan hennes 5-årsdag, har prinsessan haft sitt 5-årskalas. En dag hon har väntat och längtat efter och den har aaaaaaldrig kommit (ni kommer väl ihåg känslan?)... men så till slut var den här! Enligt önskemål firades dagen först tillsammans med de närmaste kompisarna och avslutades med närmaste familjen. Lovisa var bombsäker på att hon ville ha prinsessigt tema och rosa med guld och hon har hjälpt till med allt som hon kan! Man är stor när man är 5 år!






 

söndag 8 april 2012

Glad påsk

För ett par veckor sedan fyllde min man år. Idag, på påskdagen, firade vi honom med släkt och fina vänner. Maken själv är väl inte fullt lika bakintresserad som sin hustru men önskade sig något grönt och vårigt såhär påsken till ära. Detta blev min tolkning av önskemålet! Tårtan sällskapades av cakeballs och macarons i inläggen nedan.

tisdag 3 april 2012

Cakeballs

Cakeballs hör till mina absoluta favoriter! De är superenkla, supergoda och kan varieras i det oändliga! Och supersöta! Och vem kan motstå en liten munsbit till kaffet? Jag brukar frysa in och plocka fram en liten stund innan de ska ätas, de är som allra godast när de är riktigt kalla!




Cakeballs

1 sats chokladkaka eller sockerkaka

ca1 dl valfri frosting

Mixa ihop kaka och frosting tills du får en smet som du kan forma och rulla bollar av

Smaksätt ytterligare med ex hallon, kaffe, likör eller arom

Doppa i choklad eller candymelt och dekorera

Låt stelna

Njut!