fredag 18 juni 2010

Hannah

För exakt ett år sedan bakade jag Carl & Lillemors bröllopstårta. Nu har jag även haft den äran att baka doptårta till deras dotter Hannah som passande nog anlände nära 9 månader efter bröllopet och vars dop äger rum på den ettåriga bröllopsdagen.
Välkommen till världen sötaste Hannah!



Moist vanilla cake
Hallonkompott
Passion creamcheese frosting
Mjölkfria chocolate cupcakes
Hallonfyllning
Fluffy vanilla frosting




torsdag 10 juni 2010

Framtidstro

Tänk så underbart att ta studenten! Att ha hela livet framför sig! Och alla möjligheter till att förverkliga sina drömmar! Även om jag inte skulle vilja backa tillbaka till 18 igen så kan jag inte låta bli att avundas alla lyckliga och fria studenter som fyller vår vackra stad i dessa dagar. Den ljusnande framtid är er!

Devils food chocolate cake

lördag 5 juni 2010

Hurra!

Idag fyllar jag år! En dag med blandade känslor. Kul med en anledning att kalasa och fira men jag måste medge att jag önskade att man kunde fylla yngre. I vilket fall som helst så har det varit en toppendag som startade med frukost och presentöppning på sängen. Resten av dagen har firats i familjens och goda vänners lag med grillbuffé och fika. Jag är faktiskt inte säker på om jag någonsin har bakat en tårta till mig själv förut? Hur som helst så var det superroligt att baka helt efter eget intresse. Det blev en aprikos skapelse med anemonliknande blommor. Den matchades med macarons i viol-, lakrits-, jordgubb/apelsin- och flädersmak. Mer sött som fanns på fikabordet var Leilas solbullar och cakeballs. Tack alla som var med och firade min födelsedag!

Smooth Vanillacake

Vit choklad/cocos frosting

Jordgubb/lime kompott